Skar
  • slidebg1
    НИЕ СМЕ Пицерија СКАР
    Традиционални македонски и крушевски специјалитети
  • slidebg1
    НИЕ СМЕ Пицерија СКАР
    Највкусните пици и даски во градот

Добредојдовте во пицерија Скар

Најдобриот традиционален ресторан во Крушево

Со повеќе годишна традиција, уште од 1997, сместени во самото срце на прекрасното Крушево, познати по доброто вино и прекрасната храна збогатена со крушевски специјалитети, пред Вас е неповторливо гурманско искуство. Пицерија Скар е најпознатиот ресторан во Крушево. Уживајте во разните предјадења, даски, пици, разни крушевски специјалитети и десерти. Ви посакуваме топло добредојде и се надеваме дека изборот на храна кој ќе ви го понудиме во нашето мени, ќе ви се допадне. Уживајте!

Нашето специјално мени

Нашето мени се состои од разни традиционални и модерни јадења

Кафе

Најдоброто кафе во градот

Доручек

Крушевски специјалитети

Јадења

Пици и разни специјалитети

Десерти

За секој вкус

За Крушево

Еден град не е воден од неговата должина или ширина, туку од неговата визија и тежината на неговите соништа. Кога ќе земете цвет во рака и кога длабоко ќе се загледате, во тој момент за вас тоа е целиот свет. Да го прикажете тој свет на други. Многу луѓе живеејќи во градската брзина, немаат време да го гледаат цветот. За нас, наѓиот цвет е Крушево. Сите ние стануваме големи во текот на неколку денови во нов град или во нова љубовна афера. Природата е умерена: инспиративна, елегантна, вечна. Геометрично совршена. Совршена како нашето Крушево. Можете да патувате далеку за да бидете во прекрасна природа или можете да им се восхитувате на убавините во нашиот град.

Нашите квалитети

Секогаш свежо

Разноврсно мени

Одлична услуга

Достава

Ние сме на Инстаграм

Следете не и споделете ги вашите моменти со нас